Formandens nyhedsbrev 17. november 2017

Haderslev Lærerkreds afholdt i går eftermiddags et velbesøgt valgmøde. Et sted mellem 80 og 100 deltog, flest lærere naturligvis, og der udspandt sig en rigtig god debat mellem panelet og tilhørerne. Temaerne var bl.a. den manglende økonomi, elevvold, modtageklasser, privatskolernes andel og ikke mindst debat om, hvem der styrer i kommunen. Er det embedsmændene eller politikerne? Jeg håber naturligvis, at man fik et indtryk af, hvem man skulle stemme på eller måske også, hvem man ikke skal stemme på. Uanset, hvad man stemmer, vil jeg gerne opfordre til at man bruger sin stemme på tirsdag. De, der har passeret de 60 år, kan også stemme til seniorrådet, og det synes jeg også man skal gøre. De forskellige seniorrådskandidater præsenterer sig selv i ugens udgave af Haderslev Ugeavis.
Julelotto torsdag d. 7. december 18.30 er desværre allerede overbooket. 110 medlemmer med børn har tilmeldt sig og der er ikke plads til flere. Såfremt du tilmelder dig nu, vil du komme på en venteliste og få besked i tilfælde af afbud.
Skolerne er lukket i juleperioden fra 22.12. til tirsdag d. 2. januar. Eleverne har sidste skoledag 21.12. og starter i skole onsdag d. 3. januar 2018. Det er ikke ferie, men afspadsering for medarbejderne, så der er ingen problemer, selvom man ikke har optjent ferie.
Problemet med kolleger, der ikke har optjent ferie får heldigvis en ende, da det er besluttet at man fra 2020 har ret til ferie allerede fra nyansættelse.
Solen står op kl. 8.00 og går ned kl. 16.00. Mørkt, når man tager på arbejde, mørkt, når man tager hjem. Men om 35 dage, da vender det. Og på søndag vinder SønderjyskE for første gang i superligaen over FCK.
God weekend
Bent Hansen

Emner

Målgruppe