Formandens nyhedsbrev 31. marts 2017

Af hensyn til jeres planlægning af næste skoleår har vi fastsat næste års generalforsamling. Det er en valggeneralforsamling og på baggrund af positive tilbagemeldinger fra sidst afholder vi den en fredag med efterfølgende spisning og fest.
Det foregår fredag d. 9. marts 2018. Sæt kryds i kalenderen.
Onsdag d. 26. april 2017 afholder vi OK-18 møde for alle medlemmer i mødesalen på Laurids Skausgade 12 kl. 16.15 til 17.45.
Onsdag d. 10. maj fra 16 til 17 på Gravene i Haderslev er fagforeninger og politiske partier fælles arrangør af et velfærdsarrangement. Der vil være musik og taler, hvor hovedbudskabet vil være, at man skal investere i velfærden. Haderslev Lærerkreds er en af arrangørerne.
I anledning af at vi går ind i en ny måned i morgen så arrangerer Haderslev Lærerkreds sammen med Haderslev Kommune nogle events i Gram, Vojens og Haderslev.
Kl. 10.00 lørdag ved det gamle rådhus i Gram vil et par kredsstyrelsesmedlemmer uddele flyers, mens Haderslev Kommune vil give de fremmødte lærere et max.uv-timetal næste skoleår på 23.
Kl.10.45 lørdag vil der i Rådhuscenteret i Vojens være et par kredsstyrelsesmedlemmer, som uddeler flyers og Haderslev Kommune vil tildele den skole, der møder med flest medlemmer, mulighed for at lave kollektive skoleaftaler
Kl. 11.30 lørdag vil der på Stormklokken være et par kredsstyrelsesmedlemmer, der uddeler flyers, mens Haderslev Kommune uddeler ekstra timebetaling for lejrskoler, så man ikke skal arbejde gratis i 10 timer pr. døgn.
God weekend
Bent Hansen

Emner

Målgruppe