Kredsens Nyhedsbrev 29. november 2019

Stem til hovedstyrelsesvalget. DLF medlemmer bliver i disse dage ”spammet” med opfordringer til at stemme. Og det er der god grund til. Giv vores nye Hovedstyrelse et stort demokratisk mandat. Der er sendt et særskilt medlemsbrev ud til kredsens stemmeberettigede medlemmer.
Haderslev Lærerkreds har her kl. 12.27 en stemmeprocent på 44,27 procent. Fællesskolen Favrdahl-Fjelstrup topper lige nu lokalt med over 80 procent afgivne stemmer. En hurtig analyse peger på, at de her er enig i den anbefaling Haderslev Lærerkreds har, om at stemme på Marianne Holler Kanstrup, som netop arbejder på Fællesskolen Farvdahl-Fjelstrup. Så lige nu ser skolen ud til at vinde lidt godt til ganen.
Der er lidt ændringer i kredsens åbningstider i den kommende uge. Check åbningstider på hjemmesiden, hvis du har tænkt at kigge forbi.
På mandag skal udvalget i Børn og Familie i Haderslev drøfte brugen af de Nationale test i Haderslev Kommune. I 2013 besluttede det ”gamle” udvalg, at de frivillige nationale test skulle være obligatoriske i Haderslev. Det bliver spændende om det ”nye” udvalg følger forvaltningens indstilling, om at der ikke ændres på den gamle beslutning. Eller at de faktisk beslutter at gøre det frivillige frivilligt.
Black Friday er efterhånden en obligatorisk begivenhed, som man heldigvis helt frivillig kan deltage i afhængig af temperament og pengepung
God weekend
Haderslev Lærerkreds

Emner

Målgruppe