Formandens nyhedsbrev 19. januar 2018

 Det er forhandlingernes tid eller hvad?

I referat fra Børn og Familieudvalgsmødet i Haderslev i mandags kan man læse følgende.

Der blev givet en kort orientering om status på forhandlinger med de faglige organisationer på skoleområdet.

Faktuelt kan jeg fortælle, at der har været et møde d. 24. november 2017, som ikke var en forhandling, men en uddybning af de ønsker, vi har til en aftale. Siden er der intet sket. Så orienteringen må have været ultrakort.

Vi har henvendt os skriftligt til ØK-udvalget for at få gang i forhandlingerne.

På centralt plan er der også OK-forhandlinger eller hvad?

Der har været flere møder mellem Anders Bondo og Michael Ziegler fra KL, men der er åbenbart ikke nogen forhandling endnu. De andre faglige organisationer har stadigvæk ikke indledt deres OK-forhandlinger. Det gør de ikke før, der er reelle forhandlinger mellem DLF og KL. Der er indkaldt til kredsformandsmøde på tirsdag i København, hvor der gives en orientering. Tirsdag aften er Anders Bondo på Folkehjem i Aabenraa, hvor han orienterer de tilmeldte medlemmer.

På grund af formandsmødet tirsdag er kredskontoret lukket på tirsdag.

Der kommer dagligt tilmeldinger til middagen efter årets generalforsamling fredag d. 9. marts kl. 16.30. Betalingen på 100 kr. bliver opkrævet senere.

I forbindelse med generalforsamlingen har kredsstyrelsen besluttet, at droppe den skriftlige beretning, da erfaringen viser, at kun ganske få læser den, så beretningen består denne gang kun af formandens mundtlige beretning.

Det forlyder, at SønderjyskE har solgt Uhre til Brøndby for millioner. Det fremgår ikke om det er Rolex eller Omega, men til gengæld har man lejet en Kroon(e) i Midtjylland.

God weekend

Bent Hansen

Emner

Målgruppe