Formandens nyhedsbrev 27. okotober 2017

På grund af kredsformandsmøde hele fredagen i København, så udkommer ugens nyhedsbrev torsdag. Samtidig er kredsstyrelsen ramt af lidt sygdom, så derfor kan man ikke helt regne med åbningstiderne på kontoret. Aftal tid på forhånd, hvis du vil være sikker på at træffe nogen eller send mail på 093@dlf.org
I sidste uge skrev jeg, at der var afsat 1½ mio. kr. ekstra til folkeskolen i budget 2018. Det kunne jeg læse i budgetmaterialet. Jeg har så af udvalgsformanden fået at vide, at der også er afsat 1 mio. kr. til Børn og Familie, og at de også er tiltænkt folkeskolen. Det var der dog ikke taget en beslutning om endnu. Men uanset de ekstra penge(1½ eller 2½ mio.), så er der stadig et hul op til de statslige midler til folkeskolen, som forsvinder i 2018 og udgør 21 mio. kr.
Haderslev Lærerkreds var mandag til møde med ØK-udvalget i Haderslev Kommune vedrørende aftaler på lærerområdet. Lærerkredsen fremlagde deres ønsker og der igangsættes nu en proces, hvor vi forhåbentligt kan lande en aftale på lærerområdet.
Husk vælgermødet, hvor folkeskolen i Haderslev er på programmet. Onsdag d. 15. november kl. 16-18 i mødesalen på Laurids Skausgade 12, 1. sal. Mødeleder er Lokalredaktør Lars Fahrendorff fra Jydske Vestkysten, Haderslev.
Det ser ud til, at de fleste partier stiller med deres spidskandidat.
I næste uge igangsættes lederevaluering 360 grader i Haderslev Kommune. Alle ledere skal evalueres af deres nærmeste medarbejdere. Det betyder, at alle kommunalt ansatte får et spørgeskema i mailboksen og jeg vil opfordre til at så mange som muligt besvarer spørgeskemaet. Det tager ca. 20 min. Hvis man undlader at kommentere på spørgsmålene i kommentarfeltet er spørgeskemaet anonymt.
Årets julelotto finder sted torsdag d. 7. december 2017 kl. 18.30 i kantinen på Favrdalskolen. Tilmelding på 093@dlf.org senest tirsdag d. 5. december.
Og så er det om et par dage, at fagforeningen igen har sørget for, at weekenden bliver en time længere. Natten mellem lørdag og søndag skal du sætte uret en time tilbage.
2
God weekend
Bent Hansen

Emner

Målgruppe