Formandens nyhedsbrev 3. november 2017

Det er tid for lærerstuderende i praktik og det involverer en del lærere. Haderslev Lærerkreds har opsagt honoreringsaftalen, fordi tilbagemeldingerne gik på, at der var rigtig meget arbejde til få penge. Det var planen, at en ny lokalaftale om praktikken skulle have været på plads inden praktikstart. Det er desværre ikke sket, så derfor er det den centrale aftale, der er gældende og den indebærer et vederlag på 38,01 kr. pr. 45 min. lektion pr. studerende samt 363,05 for en vejledningstime. Jeg håber stadigvæk, at vi får lavet en lokal praktikaftale, hvor resurser og opgave passer sammen, men p.t. er det den centrale aftale, der er gældende.
Vores fagblad Folkeskolen har et glimrende fagligt netværk, hvor der findes inspiration til undervisningen. Bliv klogere på lige netop dine fag og tilmeld dig de faglige netværk på www.folkeskolen.dk/fag
7. november er der i de større byer demonstrationer for Velfærd.
15. november fra 16 til 18 afholder vi et offentligt valgmøde i mødesalen på Laurids Skausgade 12, 1. sal. Kandidater fra partierne drøfter skoleforhold i Haderslev kommune. Så kom og giv dit besyv med.
Årets julelotto for medlemmer i Haderslev Lærerkreds og deres familie finder sted torsdag d. 7. december 18.30 i kantinen på Favrdalskolen. Tilmelding på 093@dlf.org og opgiv venligst antal voksne og antal børn.
Jeg vil male dagen rød, med den sidste roses glød
jeg vil plukke kantareller, løvetand og brændenælder
leve i det nu, der gælder, jeg vil male dagen rød.
(Regnvejrsdag i november)(mel. Pia Raug og tekst Ebba Munk Pedersen)
God weekend
Bent Hansen

Emner

Målgruppe