Formandens nyhedsbrev 24. november 2017 (1)

Kommunalvalget er afsluttet og det gav nogle ændringer i byrådssammensætningen. Det betyder sandsynligvis også, at sammensætningen af det udvalg, Børn og Familie, som beskæftiger sig med skolen, også får en anden sammensætning. Haderslev Lærerkreds ønsker alle byrådsmedlemmer tillykke med valget og vi vil, som altid gå konstruktivt ind i samarbejdet. Vi håber, at udvalget vil gå lige så konstruktivt ind i samarbejdet med os. Der er et udviklingspotentiale.
Mange har sendt lønsedler ind til tjek. Hvis I ikke hører noget fra os, så er det fordi, at lønsedlen er korrekt. Hvis der er fejl eller uoverensstemmelser, så kontakter vi jer naturligvis.
Vi har fået henvendelser fra kolleger, der skal på mindre kurser (eksempelvis 2 døgn), som får tilbudt at kurset betales af skolen og at der sættes vikar på. Arbejdstiden skal man selv levere. Er det rimeligt? Nej, det er det ikke. Vi opfordrer til, at man forsøger at få kursustiden betalt. Hvis det ikke er en mulighed, så bør man takke nej til kurset.
På skolerne er der ophængt en plakat med medlemskonferencer i foråret 2017. Titlen er Professionens stemme og fælles forandringer. Der er 3 konferencer at vælge imellem.
De er også beskrevet i denne uges Folkeskolen. Som sædvanlig kan flere kolleger fra samme skole søge konferencen. DLF betaler ophold og kurset, mens den lokale kreds giver kørselspenge.
I dag er der 1 måned til juleaften.
God weekend
Bent Hansen

Emner

Målgruppe