Formandens nyhedsbrev 15. december 2017 (1)

Dette er sidste nyhedsbrev i 2017, så derfor ønskes alle læsere af nyhedsbrevet fra Haderslev Lærerkreds en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Juleferien er ikke ferie, men afspadsering, så derfor er der ingen problemer for de kolleger, der ikke har optjent ferie. Alle får deres løn i juleperioden. Næste ferie er uge 7 i 2018.
Kredskontoret er lukket fra 21.12.17 til 2.1.18 (begge dage incl.)
Alle medlemmer af Haderslev Lærerkreds skulle gerne (hvis de har opgivet en mailadresse til kredskontoret) have modtaget en mail om valg af ny kredsstyrelse på generalforsamlingen d. 9. marts 2017.
For alle interesserede medlemmer af de sydjyske lærerkredse er der arrangeret et møde på Folkehjem i Aabenraa tirsdag d. 23. januar kl. 19.00 med Anders Bondo Christensen, hvor han vil orientere om OK-forhandlingerne, som på det tidspunkt er inde i en afgørende fase. Tilmelding på kredskontoret 093@dlf.org senest d. 11. januar.
Undervisningsministeriet har åbnet en – MELD EN REGEL – kampagne. På vedlagte link
https://www.uvm.dk/ministeriet/kontakt/meld-en-regel
kan du melde en regel, som du synes er irriterende, til undervisningsministeriet.
En del lærere har allerede gjort det og ikke så mærkeligt er det læringsplatforme og nationale test, der står for skud. Hvis du også synes, at en regel er træls, så benyt dig af lejligheden. Undervisningsministeriet skriver, at alle henvendelser bliver taget alvorligt.
God weekend
Bent

Emner

Målgruppe