Nyhedsoversigt

 • 06. december 2019

  Kredsens nyhedsbrev 6. december 2019

  Der har været en rigtig god stemning på kredskontoret i denne uge. Marianne Holler Kanstrup blev i tirsdag valgt ind i Hovedstyrelsen i DLF. Kæmpe stort velfortjent tillykke til Marianne. Og dejligt med den store medlemsopbakning til Marianne. I onsdags var der juleafslutninger for kredsens tillidsrepræsentanter og de fik i juletalen en stor tak for deres indsatser i det forløbne år og en velfortjent julegave. Desuden kan Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup glæde sig over, at de vandt konkurrencen om den højeste stemmeprocent og dermed lidt godt til ganen.

 • 29. november 2019

  Kredsens Nyhedsbrev 29. november 2019

  Stem til hovedstyrelsesvalget. DLF medlemmer bliver i disse dage ”spammet” med opfordringer til at stemme. Og det er der god grund til. Giv vores nye Hovedstyrelse et stort demokratisk mandat. Der er sendt et særskilt medlemsbrev ud til kredsens stemmeberettigede medlemmer. Haderslev Lærerkreds har her kl. 12.27 en stemmeprocent på 44,27 procent. Fællesskolen Favrdahl-Fjelstrup topper lige nu lokalt med over 80 procent afgivne stemmer. En hurtig analyse peger på, at de her er enig i den anbefaling Haderslev Lærerkreds har, om at stemme på Marianne Holler Kanstrup, som netop arbejder på Fællesskolen Farvdahl-Fjelstrup. Så lige nu ser skolen ud til at vinde lidt godt til ganen.

 • 25. november 2019

  Formandens nyhedsbrev 22. november 2019

  I går kl. 09.00 blev valget til Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse 2019 skudt i gang med en mail med et link til den elektroniske afstemning, til alle stemmeberettigede medlemmer af Danmarks Lærerforening. Hvis mailen af en eller anden grund ikke er nået frem, kan man stemme med NemID, direkte fra dette link: https://cards.assemblyvoting. com/assembly/dlf_hvdstr_2019 eller fra foreningens hjemmeside: www.dlf.org >>Om DLF >> Organisationen >> Valg til hovedstyrelsen 2019 >>Stem tilhovedstyrelsesvalget med NemID.

 • 15. november 2019

  Formandens nyhedsbrev 15. november 2019

  Næppe mange har ligget søvnløse natten til lørdag i sidste uge på grund af længsel efter lærerkredsens nyhedsbrev der ikke udkom. Alligevel er der måske grund til at gøre opmærksom på, at vi altid vurderer anledningen til at sende et nyhedsbrev ud, efter et ikke nærmere defineret væsentlighedskriterie. Det betyder at der vil være, formodentlig få uger, hvor der ikke kommer et nyhedsbrev. Blot til orientering. Personalesituationen på ”skoleforvaltningen” er som tidligere beskrevet stadig uafklaret, men tiden står jo ikke stille, så vi er, sammen med forvaltningen, gået i gang med at få skovlen under hængepartierne. Det første er vores årlige møde om personaletilpasninger.

 • 04. november 2019

  Formandens nyhedsbrev 1. november 2019

  Hvis der onsdag morgen blev draget et lettelsens suk på mange lærerværelser i kommunen, så er det med god grund. I ellevte time besluttede byrådet at fjerne forslaget om at lærerne skulle undervise en time mere om ugen fra det kommende skoleår. Hensigtserklæringen om et gennemsnitligt undervisningstimetal på 765 timer er altså fortsat gældende. Demografiudfordringen er der stadig, men den er mindre.

 • 25. oktober 2019

  Formandens nyhedsbrev 25. oktober 2019

  ”Se mig i øjnene”. Måske er der lærere der stadig husker sloganet fra 2013, hvor den daværende regering havde fået den ide at finansiere folkeskolereformen med øget undervisningstid til lærerne. Det var en katastrofalt dårlig ide og det er det stadig. Også når den i 2019 bliver genopdaget i Haderslev Kommune.

 • 25. oktober 2019

  Pressemeddelelse budget 2020

 • 21. oktober 2019

  Formandens nyhedsbrev 11. oktober 2019

  Byrådet førstebehandlede i tirsdags budgettet for 2020. Den kommende periode er derfor beregnet til politisk behandling af det fremlagte forslag og til at høre borgenes mening om forslaget. Haderslev Lærerkreds vil, i lighed med tidligere år, udarbejde et høringssvar som politikerne kan tage med i deres overvejelser inden de, den 29. oktober, træffer endelig beslutning.

 • 07. oktober 2019

  Formandens nyhedsbrev 4. oktober 2019

  Usædvanligt mange medlemmer af Haderslev Lærerkreds var i den forløbne uge til kongres i Danmarks Lærerforening. To kongresdelegerede for fraktion 1 og 2: Formanden og næstformand Rene Steenberg Olsen, en kongresdelegeret for fraktion 4: Knud Damgaard Christensen, en kongresdelegeret fra hovedstyrelsen: Marianne Holler Kanstrup og 4 kredsstyrelsesmedlemmer som gæster. Vi synes det er meget givtigt med så stor deltagelse. I hvert fald for de delegerede er det godt at have baglandet med når man skal tage stilling. Læs endelig mere om kongressen ved at følge linket fra kredsens hjemmeside. Især folkeskoleidealet er rigtig godt. Normalt har jeg den holdning og opfattelse at værdier (og idealer) er noget vi snakker om når vi har mistet dem. Men dette er undtagelsen der bekræfter reglen.

 • 30. september 2019

  Formandens nyhedsbrev 27. september 2019

  Uopdragne møgunger! Så bramfrit er der i disse dage lærere der, såvel i den skrevne somi den elektroniske presse, taler om eleverne i skolen. Det kan ikke forarge kredsformanden, men jeg synes alligevel det er uhensigtsmæssigt. Konstant forstyrrende elever har længe været et problem i skolen og de pågældende lærere har rejst en helt nødvendig debat om hvem der har ansvaret for elevernes opdragelse.

 
1 2 3 4 5 ... 20
Næste ›