Kredsens nyhedsbrev 6. december 2019

Simmerstedvej 37

Der har været en rigtig god stemning på kredskontoret i denne uge.

Marianne Holler Kanstrup blev i tirsdag valgt ind i Hovedstyrelsen i DLF. Kæmpe stort velfortjent tillykke til Marianne. Og dejligt med den store medlemsopbakning til Marianne. I onsdags var der juleafslutninger for kredsens tillidsrepræsentanter og de fik i juletalen en stor tak for deres indsatser i det forløbne år og en velfortjent julegave. Desuden kan Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup glæde sig over, at de vandt konkurrencen om den højeste stemmeprocent og dermed lidt godt til ganen.

Der var også ekstra penge til Folkeskolen i den finanslov, der blev præsenteret i mandags. Her bliver det så interessant, hvordan disse midler bliver udmøntet i kommunerne. Haderslev Lærerkreds kan helt sikkert hurtigt lave en juleønskeliste til anvendelse af disse midler.

Børn og Familieudvalget drøftede i mandags brugen af de ”frivillige Nationale test” fortsat skal være obligatoriske i Haderslev. Det fremgår af referatet at udvalget var positiv sindet for at gøre brugen af de nationale test frivillige, men de vil dog afvente en national evaluering.  Om det var denne positive sindstilstand, der betød, at udvalget besluttede at tildele ca. 1.8 mio. til tildelingsmodellen fra Lov og cirkulæremidlerne, vides ikkeJ. Men det lyder umiddelbart som en rigtig god måde at fordele pengene på.

Det netop afviklede Hovedstyrelsesvalg har også givet god anledning til nogle gode drøftelser på kredskontoret om, hvordan den demokratiske valghandling foregår.

Især da et meget synligt medlem af Hovedstyrelsen ikke blev genvalgt. Jeanette Sjøberg har i den grad formået at sætte en dagsorden i forhold til ”Ny start”, der har skabt positive bevægelser i forhold til at skabe en god Folkeskole. 

I sidste nyhedsbrev glemte vi at omtale kredsens traditionelle Julebanko, der igen blev afviklet med et flot besøg og et par rigtige kyndige ”opråbere”, nemlig Egon og Bent. Tak til jer for indsatsen endnu engang. Dejligt med aktive fraktion4 medlemmer. På hjemmesiden kan man i øvrigt læse om de spændende tilbud som seniorklubben i Haderslev arrangerer.

 

God weekend

Haderslev Lærerkreds

Emner

Målgruppe