Kredsstyrelsens nyhedsbrev 2. november 2018

Haderslev Lærerkreds´ næstformænd var i denne uge deltagere ved årets kongres i København. Kongressen omhandlede blandt andet "Evaluering af OK-18 forløbet", "Drøftelse af folkeskoleideal" og "Ny start"–samarbejdet. Det medførte spændende debatter og resulterede i første omgang i et åbent brev til alle landets 98 kommunalbestyrelser, hvor idéer og målsætninger om helt konkrete resultater til gavn for skolen ønskes delt.

Under Evalueringen af OK-18 var der god plads til selvkritik. Især udfordringer med kommunikation og forventningsafstemning i forhold til medlemmerne fyldte en del.

Haderslev blev i Anders Bondos indledende tale rost for at igangsætte en forhandlingsproces og for at have lavet en delaftale. Resultatet af dette arbejde kommer I til at høre mere om fremadrettet. Vores næste møde i forhandlingsgruppen er næste fredag.

Kredskontoret holder lukket onsdag d. 7. nov. og torsdag d. 8. nov. Kredsstyrelsen er på kursus i det forpligtende kredssamarbejde i syd – Sønderborg, Tønder, Åbenrå og Kolding. Opstår der behov for akut hjælp i disse dage kan der lægges en besked på telefonsvareren og vi ringer hurtigst muligt tilbage.

Vi afholder i forbindelse med kursusdagene et ekstraordinært kredsstyrelsesmøde, hvor vi laver en foreløbig konstituering. Vi har været i kontakt med DLF i forhold til vores situation og har fået rigtig god støtte. Vi melder ud om konstitueringen i det kommende nyhedsbrev.

På baggrund af sidste uges nyhedsbrev har vi modtaget et par gode idéer til placering af et nyt kredskontor – tak for det. Vi er i løbende kontakt med ejendomsmæglere og vil meget gerne kunne lave en aftale om et nyt lejemål/køb snarligt. Men I er naturligvis stadigvæk modtagelige for idéer.

Nu hvor vi alle – både forudlønnede og bagudlønnede – har fået udbetalt 1,3% ekstra i løn, er der mulighed for at benytte sig af ét af de lokale tilbud om alt fra fiskeri, kegling, petanque, badminton til cafébesøg eller en flaske vin.

God weekend

Haderslev Lærerkreds

Emner

Målgruppe