Formandens nyhedsbrev 16. marts 2018

Kredskontoret er lukket på torsdag d. 22. marts, da kredsstyrelsen, sammen med alle TR, er til TR-stormøde i Fredericia sammen med 10.000 andre.

Den ordinære generalforsamling i Haderslev Lærerkreds blev afholdt i fredags d. 9. marts.

Der var 200 deltagere og 170 til den efterfølgende fest.

Lars Pedersen, Gram Skole, blev valgt som ny kredsformand og kongresdelegeret

Rene Steenberg Olsen, Moltrup Skole, blev genvalgt som næstformand og nyvalgt som kongresdelegeret

Jesper Skovsbøl Rasmussen, Lagoni, blev nyvalgt som næstformand

Bjørn Jensen, Louiseskolen, blev nyvalgt som kasserer

Marianne Holler kanstrup Favrdal-Fjelstrup, Birgitte Kjøng (Sdr. Otting) og Anna-Pia Højlund(Lagoni) blev alle genvalgt som kredsstyrelsesmedlemmer

Tillykke med valget og held og lykke i den næste 2-årige periode.

Den nuværende kredsformand, Bent Øxenberg Hansen og den nuværende kasserer Erik Gjødrik-Baumgarten, stopper pr. 1.4.2018 i kredsstyrelsen.

Jeg vil gerne, også på denne plads, takke mange gange for den hyldest, jeg oplevede på generalforsamlingen. Det varmede utrolig meget og samtidig vil jeg takke alle medlemmer for den tillid I har vist mig gennem 24 år, som medlem af kredsstyrelsen i Haderslev Lærerkreds, heraf de 16 som kredsformand.

Konflikt – ikke konflikt- thats the Question. Og der er p.t. ikke svar på det, men vi forbereder os på konfliktstart onsdag d. 4. april og efterfølgende lockout fra 10. april.

I løbet af næste uge vil I via medlemsbrev få nærmere informationer. Den varslede konflikt kan principiel aflyses indtil midnat d. 3. april og forligskvinden kan også udsætte konflikten. Så der er stadig muligheder for forhandlerne at lande en aftale, men hvis man kan spille på det, så vil mit råd være – Lad vær.

God weekend

Bent Hansen

Emner

Målgruppe