Formandens nyhedsbrev 5. januar 2018

Godt nytår til alle læsere af nyhedsbrevet fra Haderslev Lærerkreds
Kommunaldirektør Willy Feddersen udsender et onsdagsbrev til medarbejderne. I denne uges onsdagsbrev er der en nytårshilsen og her henviser Willy til den ny direktør for Nationalmuseet, som om det nye år siger
Jeg synes, danskerne skal lade nysgerrigheden komme frem i livet - både i forhold til vores historie, verden omkring os og vores eget liv. Vi ligger alt for meget under for regler, målinger og overflade-performance i stedet for at lade nysgerrigheden råde.
Det vil Willy gerne gøre til Haderslev Kommunes ord. Så jeg ser da frem til, at regler og målinger (nationale test, læringsledelse, fælles mål) og overflade-performance(uforberedt undervisning) bliver sat i baggrunden og at vi i stedet for fremmer nysgerrigheden. Mit nytårshåb vil derfor være, at ord bliver til handling.
Overenskomstforhandlingerne er i gang og tirsdag d. 23. januar kl. 19-21på Folkehjem i Aabenraa har du muligheden for at høre det nyeste fra forhandlingerne fra chefforhandlerens egen mund. Kom og hør Anders Bondo. Der vil være vand, kaffe, øl og sandwich ved arrangementet. Tilmeld dig på 093@dlf.org senest 12. januar.
Ved årsskiftet bliver der offentliggjort mange statistikker. En af dem fortæller, at i Haderslev Kommune er elevtallet siden 2009 faldet med 14,3%, men i samme periode er antallet af lærere faldet med 21%. Tankevækkende.
Der er generalforsamling i Haderslev Lærerkreds fredag d. 9. marts kl. 16.30 i festsalen på UC-Syddanmark. Efterfølgende er der middag og dans. Tilmelding vil snart blive udsendt. Det er en valggeneralforsamling og hele kredsstyrelsen er på valg. Hvis man gerne vil stille op til en af posterne så kan man melde sit kandidatur på 093@dlf.org senest d. 12. januar. Der er udsendt særskilt mail om dette til alle medlemmer.
God weekend
Bent Hansen

Emner

Målgruppe