Formandens nyhedsbrev 12. januar 2018

Anders Bondo Christensen kommer til Folkehjem i Aabenraa tirsdag d. 23. januar 2018 kl. 19-21 og fortæller aktuelt om OK-18-forhandlingerne. Tilmeldingsfristen var i dag fredag d. 12. januar, men vi giver lige de sidste en ekstra chance, så tilmelding skal være på 093@dlf.org allersenest på mandag d. 15.1. kl. 10.00.
I forbindelse med OK-forhandlingerne deltager kredsstyrelsen i Faglig Klub møder på skolerne.
I næste uge får I af jeres TR et lille postkort, hvor I opfordres til at opdatere jeres oplysninger på www.dlf.org på Min Side. Du skal tjekke om din mailadresse er den rigtige og om dit arbejdssted er korrekt. Man deltager i den forbindelse i en konkurrence om 10 weekendophold for 2 personer på en af foreningens ejendomme.
Årsagen til opdateringen er, at DLF skal have de rigtige oplysninger, hvis OK-forhandlingerne ender med en konflikt.
Lige før jul lavede Haderslev Lærerkreds en undersøgelse omkring projekt læringsledelse blandt lærerne i Haderslev Kommune. Lærerne svarede på 4 enkle spørgsmål. Resultatet af undersøgelsen, som 65% af lærerne har svaret på, er meget signifikant. Se undersøgelsen på http://kreds93.dk. Link til undersøgelsen
Der bliver, over en 4-årig periode, brugt mange resurser på projekt læringsledelse i Haderslev Kommune, men udbyttet er efter lærernes mening meget, meget begrænset. Det kan meget vel skyldes, at projektet blev presset ned over hovedet på lærerne uden forudgående drøftelser. Pengene kunne ganske givet være anvendt noget mere fornuftigt.
I denne uges udgave af Folkeskolen kan i på sidste humorside se forskellige fordele ved en lortejanuar.
God weekend
Bent Hansen

Emner

Målgruppe