Formandens nyhedsbrev 2. februar 2018

Så er det snart sidste frist for tilmelding til spisningen efter årets generalforsamling fredag 9. marts 16.30. Du skal tilmelde dig allersenest på onsdag d. 7. februar 2018 på 093@dlf.org

 

Prisen er 100 kr. for 3 retters menu og efterfølgende livemusik. Pengene opkræves senere.

Der er kredsformandsmøde i København på tirsdag d. 6.2. og derfor er kredskontoret lukket tirsdag. Forhåbentligt kan jeg komme hjem med godt nyt fra OK-forhandlingerne.

Alle lærere har fået en skrivelse fra kommunen vedr. informationssikkerhed.

Fra på mandag d. 5. februar vil man på kommunens intra kunne læse om, hvilke krav der er til dig. Adressen er http://intranet.haderslev.dk/informationssikkerhed

Det er en ny Databeskyttelsesforordning fra EU som træder i kraft 25. maj 2018.

Inden du går i gang med opgaverne og underskriver, så er det væsentligt at I på din skole finder ud, hvor tiden til opgaven findes. Haderslev Kommune tilbyder cafemøder, hvor man kan blive orienteret og det første finder allerede sted på torsdag d. 8. februar kl. 14 til 15 på reposen på 1.sal på Haderslev Rådhus.

Haderslev Lærerkreds sørger for at din TR bliver orienteret på et TR-møde d. 21. februar og herefter vil TR kunne svare på evt. spørgsmål.

Beskæftigelsessituationen fra næste skoleår er opgjort og 2 skoler ser p.t. ud til at have for mange medarbejdere fra 1.8.2018. Det er Hammelev-Sct.Severin og Lagoniskolen. Medarbejdere herfra kan senest på mandag d. 5. februar søge frivillig forflyttelse. Den eneste skole der p.t. står til at mangle nye medarbejdere er Gram Skole. Her er 3 stillinger ledige fra 1.8.

Lige efter vinterferien tages der stilling til tvungne forflyttelser eller afskedigelser.

Og så er der da kun en uge til vinterferien.

God weekend

Bent Hansen

Emner

Målgruppe