Formandens nyhedsbrev 29. september 2017

formandens nyhedsbrev (1)

På torsdag udkommer den allerede meget omtalte bog om lockouten i 2013.
Den dobbelte vinder af Cavlingprisen, forfatter Anders-Peter Mathiasen, har skrevet bogen, der har den sjove titel – Søren og Mette i benlås.
Bogen er trykt på Politikens Forlag og kan købes her og ved boghandleren. Tillidsrepræsentanterne får i løbet af næste uge et eksemplar af bogen, så hvis ikke man selv vil investere i den, kunne man jo spørge sin TR om man må låne. Det er en klar redegørelse for, hvordan regeringen med finansminister Bjarne Corydon, i spidsen havde lavet aftalt spil og fuldstændig ignorerede, at man i Danmark aftaler overenskomster mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Spændende læsning og så er den based on a true story.
Haderslev Lærerkreds er inviteret til møde med økonomiudvalget d. 23. oktober, hvor vi kan fremlægge vores ønsker til en aftale omkring arbejdstid. Et enigt byråd har i denne uge anbefalet, at der laves aftaler omkring arbejdstiden.
Der er lønningsdag i dag og igen en opfordring til, at du indsender din lønseddel, hvis du ikke gjorde det i sidste måned, til 093@dlf.org så du kan få den tjekket. Vi har i år ikke fundet så mange fejl, så det er positivt.
Til gengæld må vi konstatere, at opgaveoversigterne igen, igen er præget af stor forskellighed fra skole til skole og ligeledes på flere områder er fejlagtige. De kan p.t. over hovedet ikke bruges til at udregne en gennemsnitlig undervisningsprocent for kommunen.
På kredskontoret er vi lidt pressede på kontorvagterne p.t. så det er altid en god ide, at aftale en tid på 093@dlf.org
I går var 1100 af kommunens elever til naturvidenskabelig festival på UC-Syd. Eleverne kunne bl.a. sætte hovedet ind i en plakat, med titlen Ugens Kålhoved, og få taget en selfie. Desværre kom Inger Støjberg ikke forbi.
God weekend
Bent Hansen

Emner

Målgruppe