Formandens nyhedsbrev 28. april 2017

Så er lærerkalenderen for næste skoleår ankommet til kredskontoret.
Tillidsrepræsentanten sørger for, at medlemmerne på skolerne får den forårsgrønne kalender leveret, mens pensionister og medlemmer uden fast arbejdssted kan afhente kalenderen på kredskontoret i åbningstiden.
Og så er det lønningsdag i dag, og når beløbet er større end sædvanligt, er det ikke fordi, der er kommet lønstigninger, men det er den særlige feriegodtgørelse, som udbetales 1. maj. Det kunne være dejligt, hvis lønnen så sådan ud hver måned.
Onsdag havde Haderslev Lærerkreds inviteret til Overenskomst – 18 – møde. 31 fremmødte havde en livlig debat og der kom mange kommentarer, ligesom nye krav kom på banen. Kredsstyrelsen konkluderer kommentarerne på onsdag og fremsender kommentarer og evt. nye krav til hovedstyrelsen. Kongressen beslutter de endelige krav i oktober måned.
Hvis du endnu ikke har skrevet under på kampagnen – Stopfyldteklasser - så kan du nå det endnu på www.stopfyldteklasser.dk
Haderslev Lærerkreds har inviteret sig selv ud på skolerne til et møde om Magtanvendelse i folkeskolen. Vi har et materiale, som vi venligst har fået fra Sønderborg Lærerkreds, som vi vil bruge til at få gang i drøftelserne på skolerne. Det er ikke et fagforeningsmøde, men et møde for både lærere, ledere og andet pædagogisk personale. Flere skoler har allerede reageret positivt på henvendelsen.
Kredsformanden kender mindst en rar mand, der har fødselsdag på søndag, så derfor vender vejrsituationen på søndag. Forsommeren er på vej.
God weekend
Bent Hansen

Emner

Målgruppe