Formandens nyhedsbrev 7. december 2017

Haderslev Lærerkreds afholdt i går aftes julebanko med deltagelse af over 100 personer, heraf 50 børn. Vi havde, trods vejret, en hyggelig aften, hvor mange gik hjem med julevinen eller et gavekort.
Skolerne i Haderslev Kommune er med i AP-Møller-projektet, Læringsledelse, og tilbagemeldingerne er meget diffuse. På kredskontoret hører vi, fra lærerne, meget utilfredshed med projektet, men på kommunale møder hører vi, at lærerne er glade ved projektet. For at forsøge at kaste lys over det, har vi i dag udsendt et ultrakort spørgeskema ( 4 spørgsmål – det tager max. 2 min. at udfylde) vedrørende projektet. Svarfristen er kort, så senest på torsdag d. 14.12. vil vi meget gerne have besvarelserne. Besvarelserne er anonyme.
Det nye Børn- og Familieudvalg er nedsat og tiltræder 1. januar 2018 og fungerer indtil 31.12.2021. Sammensætningen er som følger.
Formand Henrik Rønnow (S), Signe Knappe (V), Thomas Fredsted (V), Lene Bitch Bierbaum, Malene Ravn Neumann (LA), Bent Iversen (SF), Kim Kabelka (S)
2 læreruddannede og 3 nuværende eller tidligere skolebestyrelsesformænd. Så de burde være klædt på til opgaven. Haderslev Lærerkreds ser frem til et konstruktivt samarbejde med udvalget.
På Pædagogisk Center, kredskontorets adresse, er UU flyttet over fra 1. salen og over til området ved Skolen ved Kløften og ind er kommet Familiehuset, som også benytter stueetagen. Så næste gang du kommer på kredskontoret vil du opleve, at gangarealet og trappeopgangen har ændret udseende. Vi vænner os nok til det.
God weekend
Bent Hansen

Emner

Målgruppe