Formandens nyhedsbrev 7. april 2017

Kredskontoret er lukket i påskeferien og åbner igen tirsdag d. 18. april kl. 8.00.
Haderslev Kommune har på det seneste bevilget penge til folkeskolen, hvilket er rigtig dejligt. Behovet er stort. I denne uge er der som engangsbeløb tildelt skolerne 4,5 mio. kr. Det er en del af de 17 mio. kr., som Haderslev Kommune har modtaget som fattig kommune.
Det er ligeledes befriende, at de skal gå til personale og specifikt til at forbedre mulighederne for inklusion af elever med særlige udfordringer.
Da behovet ikke kun er der næste skoleår, så må vi håbe, at der også næste år findes ekstra penge til folkeskolerne.
Igen skal jeg minde jer om 2 datoer. Onsdag d. 26. april kl. 16.15 til 17.45 i mødesalen på Laurids Skausgade 12, 1. sal er der OK-18-møde, hvor jeg håber at mange medlemmer vil møde frem og give deres besyv med, om hvilke krav vi skal stille ved overenskomstforhandlingerne 2018.
Den anden dato er næste års generalforsamling, som afholdes fredag d. 9. marts 2018.
Endnu en bog er udgivet digitalt i serien – Pædagogisk rækkevidde-. Bogen, Læringens DNA, kan hentes på Min side på www.dlf.org både som lydbog og som e-bog. Her kan man også hente den tidligere udgivelse – Digital dannelse – af Jeppe Bundgaard.
Og så er det snart tid til den nye lærerkalender for skoleåret 17-18. Den skulle blive leveret på kredskontoret i uge 17 (24. – 28. april)
Alle modtagere af nyhedsbrevet ønskes en god påske.
Bent Hansen

Emner

Målgruppe